Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tasjeintas.nl

4% korting bij Tasjeintas.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tasjeintas.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tasjeintas.nl is een jonge webshop met enorme groei in de afgelopen maanden. Het product Tas in Tas / Bag in Bag / Tasorganizer is de uitvinding voor iedere vrouw met één of meerdere handtassen. Doordat de klant alles nu georganiseerd in een handtas heeft zitten is zij nooit meer iets kwijt en wisselt zij bovendien ook nog eens in een handomdraai van handtas.

Er is allerlei model variatie mogelijk en de tassen zijn tevens beschikbaar in diverse maten zoals;

• Tas in Tas Basis - Small
• Tas in Tas Basis - Medium
• Tas in Tas Basis - Medium Duokleur
• Tas in Tas Basis - Large
• Bag in Bag Luxe
• Tas in Tas MINI!


Specificatie korting bij Tasjeintas.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Tasjeintas.nl

De vermelde korting bij Tasjeintas.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tasjeintas.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tasjeintas.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tasjeintas.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tasjeintas.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.