Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tegeltjes.com

3.75% korting bij Tegeltjes.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tegeltjes.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tegeltjes.com is dé website wanneer u snel en voordelig een tegeltje met uw eigen opdruk wilt laten drukken! De klant kan kiezen uit honderden tegeltjes ontwerpen. Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt geheel volgens de wensen van de klant.

Tegeltjes.com is bijzonder door haar goede klantenservice en snelle levertijd. De tegeltjes die voor 16.30 worden besteld gaan dezelfde dag nog met de post mee. Hierdoor kiezen veel klanten voor Tegeltjes.com! De snelle levertijd zien klanten als een groot voordeel.


Specificatie korting bij Tegeltjes.com


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Tegeltjes.com

De vermelde korting bij Tegeltjes.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tegeltjes.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tegeltjes.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tegeltjes.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tegeltjes.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.