Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Telegram.nl

3.5% korting bij Telegram.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Telegram.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Een gelukstelegram is een indrukwekkende manier van feliciteren van de jubilaris, de jarige, het bruidspaar, de geslaagde of de kersverse ouders. Ook bij speciale dagen zoals moederdag, vaderdag, Valentijnsdag en Kerstmis onderscheidt men zich met een telegram.

Een telegram maakt altijd indruk op de ontvanger!

Telegram Service bv heeft in 2001 de officiёle telegrammendienst van KPN overgenomen. Telegram Service richt zich voor honderd procent op telegrammen. Daardoor zijn zij als geen ander in staat om op een professionele en correcte manier met telegrammen om te gaan en om berichten op een originele en indrukwekkende manier bij de ontvanger af te leveren.

Meer dan 100 zeer gemotiveerde telegrambestellers staan klaar om als het moet binnen een half uur de telegrammen ergens in Nederland af te leveren! In elk land is slechts 1 officiёle telegrammendienst die is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit Telegram Service bv, dat samenwerkt met de officiёle telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen worden uw telegrammen binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd!


Specificatie korting bij Telegram.nl


Postogrammen: 3.5%
Telegrammen binnen Nederland: 3.5%
Telegrammen naar buitenland: 3.5%
WK Telegram: €0.50

Belangrijke informatie over korting bij Telegram.nl

De vermelde korting bij Telegram.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Telegram.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Telegram.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Telegram.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Telegram.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.