Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tentholidays.nl

€12.50 korting bij Tentholidays.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tentholidays.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Al meer dan 12 jaar is Tentholidays betrouwbare vakantie aanbieder van luxe campingvakanties in de Costa Brava Spanje. In de loop van de jaren hebben zij inhoud gegeven aan het begrip “glamourous camping”: kamperen op de mooiste campings aan de Spaanse costa brava in luxe ingerichte bungalowtenten en luxe stacaravans.

Tentholidays biedt een keuze aan campingvakanties met ruim 300 luxe bungalowtenten en meer dan 175 luxe stacaravans, verdeeld over 8 verschillende topcampings in de Costa Brava. De stacaravans en ingerichte bungalowtenten bevinden zich in de bekende badplaatsen Platja d'Aro, Palamos, L'Estartit, Blanes, Vilanova, alle campings zijn gelegen in een straal gelegen van 40 kilometer van de luchthaven Girona en bevinden zich op afstand van een kleine 1400 km met de auto.

De ingerichte bungalowtenten en stacaravans van Tentholidays zijn voorzien van vaste bedden, met goede matrassen, comfortabele stoelen, een compleet ingerichte keuken, ruime koelkast en een waterkoeler. In de accommodatie zal het aan luxe en comfort niet ontbreken.
Prijzen zijn bij Tentholidays altijd inclusief gas en electra!

Goed om te weten: 95 % van de boekingen worden online geplaatst.

De campings van Tentholidays zijn zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd: allen liggen vrijwel direct aan zee en scoren hoog in de onafhankelijke beoordelingen zoals zoover en ANWB.

- Tentholidays is aangesloten bij het SGR,
- Betalingen zijn daarmee gegarandeerd.


Specificatie korting bij Tentholidays.nl


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij Tentholidays.nl

De vermelde korting bij Tentholidays.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tentholidays.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tentholidays.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tentholidays.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tentholidays.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.