Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tevoet.be

1.4% korting bij Tevoet.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tevoet.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Te Voet Wandelreizen

Te Voet is in Vlaanderen een van de grotere spelers op de niche-markt van wandelreizen. Te Voet biedt een ruime waaier aan individuele wandelarrangementen, groepsreizen, avontuurlijke verre reizen en actieve gezinsvakanties.

Het aanbod bestrijkt de hele wereld met nadruk op berggebieden als de Alpen, Pyreneeën, Dolomieten, Andes, Himalaya en de Marokkaanse Atlas.

De doelgroep van Te Voet vindt men traditioneel vooral bij actieve wandelaars en buitensporters. De jongste jaren is er echter ook een belangrijke instroom van actieve mensen die ‘terug naar de natuur’ willen en zeer bewust kiezen voor dit type vakantie.

Te Voet maakt deel uit van Zuiderhuis NV, een Belgische touroperator met A-licentie die lid is van het Garantiefonds Reizen.


Specificatie korting bij Tevoet.be


Algemeen: 1.4%

Belangrijke informatie over korting bij Tevoet.be

De vermelde korting bij Tevoet.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tevoet.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tevoet.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tevoet.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tevoet.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.