Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tevreden-baby.nl

3.5% korting bij Tevreden-baby.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tevreden-baby.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tevreden-baby.nl is een webshop die mooie en duurzame babyproducten aanbiedt, zoals draagdoeken, babyslofjes, kraamcadeau ’s, babyhammocks, hangwiegen en aanverwante artikelen. Tevreden-baby.nl is een zeer klantvriendelijk bedrijf, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Klachten en retouren worden snel en correct afgehandeld.
Snelle levertijden waar niet van afgeweken wordt.Indien een product onverwachts niet op voorraad is of mocht er iets anders mis gaan wordt er altijd een klein presentje bij de levering gevoegd.

Een van de goed lopende producten is de babyhammock. De babyhammock is een babyhangmat die gebruikt wordt als hangwieg. Baby’s voelen zich er veilig en geborgen in, zoals in de baarmoeder. Babyhammocks zijn vrij onbekend in Nederland maar ze worden steeds populairder. Ook op kinderdagverblijven worden ze steeds meer gebruikt. Tevreden-baby.nl is de meeste uitgebreide en gespecialiseerde webwinkel in babyhammocks van Nederland. Ook in draagdoeken is het assortiment divers. Zo heeft Tevreden-baby.nl draagdoeken in verschillende maten, kleuren en designs.

Ook worden in de webshop lederen baby- en peuterslofjes in verschillende maten, voor kinderen vanaf de geboorte tot en met vier jaar aangeboden. De slofjes hebben suède of rubberen zooltjes, zodat ze ook zeer geschikt zijn als oefenschoentjes. Ook zitten er gevoerde babylaarsjes voor de winter in het assortiment.

Daarnaast zijn er verschillende kraamcadeau ‘s . Voorbeelden hiervan zijn: een Amerikaanse mailbox gevuld met babypostcadeautjes, een cadeaubox met babyslofjes en een boxpakje van het kwaliteitsmerk Inch Blue. Mochten klanten het moeilijk vinden een keuze te maken uit het ruime assortiment baby verwenproducten om cadeau te geven, dan kan men ook kiezen voor een van de cadeaubonnen die zijn te besteden in de webshop.


Specificatie korting bij Tevreden-baby.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Tevreden-baby.nl

De vermelde korting bij Tevreden-baby.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tevreden-baby.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tevreden-baby.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tevreden-baby.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tevreden-baby.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.