Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Texel.net

1.25% korting bij Texel.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Texel.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van accommodaties op Texel.

Voordelen van de campagne VVV Texel
• De VVV is een zeer bekend merk dat vertrouwen oproept bij Nederlanders;
• Texel is een gewild vakantie-eiland met een oplopend aantal bezoeken;
• www.texel.net biedt het meest volledige aanbod van accommodaties: hotels, vakantieparken, vakantiehuisjes, bed & breakfasts, chalets, campings en bijzondere accommodaties zoals yurts;
• De website is in 2009 door bijna 1.2 miljoen unieke bezoekers bezocht;


Specificatie korting bij Texel.net


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Texel.net

De vermelde korting bij Texel.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Texel.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Texel.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Texel.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Texel.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.