Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Textring.eu

7.5% korting bij Textring.eu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Textring.eu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Textring.eu maakt op bestelling ringen met een persoonlijke tekst of serie woorden. De breedte , dikte en woorden kunnen zelf worden aangegeven en de lengte van de tekst per ring is maximaal twee zinnen. De ringen zijn door het persoonlijke karakter bijzonder geschikt als trouwringen, geboortering, uniek cadeau of sieraad voor uzelf.

Textring.eu biedt de keuze uit goud of zilver, breed of smal dik of dun en natuurlijk kiest de woorden en tekens die er op de ring komen. Deze unieke en persoonlijke sieraden worden volledig handgemaakt in Nederland en hebben een levertijd van 4 weken. De bestelling kan veilig en snel betaald worden met iDEAL of PayPal.


Specificatie korting bij Textring.eu


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Textring.eu

De vermelde korting bij Textring.eu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Textring.eu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Textring.eu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Textring.eu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Textring.eu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.