Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Thermo-ondergoedwinkel.nl

4% korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Thermo-ondergoedwinkel.nl is de specialist op het gebied van thermo-ondergoed en thermokleding voor heren, dames en kinderen. Bezoekers kunnen hier makkelijk en snel thermokleding kopen tegen de kou.

Ook buiten de koudeperiodes wordt er thermokleding gekocht door bijvoorbeeld wintersporters, vissers en mensen die veel buiten werken.

Wij werken volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl

De vermelde korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Thermo-ondergoedwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Thermo-ondergoedwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Thermo-ondergoedwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.