Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tijdvooreenklok.nl

5% korting bij Tijdvooreenklok.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tijdvooreenklok.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tijdloze of moderne klokken: Tijdvooreenklok.nl heeft ze allemaal! Mooie acties en een uitgebreid assortiment van meer dan 300 klokken maakt Tijdvooreenklok.nl de leukste online klokkenwinkel in de Benelux.

De webwinkel draait onder beheer van Borsa E-commerce, onder meer bekend van Bestel.nl Gifts & Gadgets. Ook bij de exploitatie van Tijdvooreenklok.nl staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er een ruime hoeveelheid betalingsmogelijkheden ondersteund en beschikt deze leverancier over een afhaalmogelijkheid in Aalsmeer.


Specificatie korting bij Tijdvooreenklok.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Tijdvooreenklok.nl

De vermelde korting bij Tijdvooreenklok.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tijdvooreenklok.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tijdvooreenklok.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tijdvooreenklok.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tijdvooreenklok.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.