Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

To-be-dressed.nl

2.45% korting bij To-be-dressed.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij To-be-dressed.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

To-be-dressed.nl is een online merkleding en schoenen outlet, geboren uit de passie voor winkelen, het willen behouden van winkelstraten en de trend dat offline en online verkopen steeds meer met elkaar verweven raken. To-be-dressed.nl biedt kleding- en schoenenwinkeliers een platform, om met vereende krachten, hun restvoorraad of speciale aanbiedingen online aan te bieden aan alle consumenten van Nederland. Hiermee realiseert de winkelier een goede prijs voor de restvoorraad en kunnen klanten profiteren van kledingkoopjes die ze normaal nooit hadden weten te spotten.

• Een uniek aanbod topmerken;
• Elke dag nieuw aanbod;
• Altijd uitverkoop;
• Kortingen tot wel 80 procent;
• 14 dagen retourgarantie.


Specificatie korting bij To-be-dressed.nl


Algemeen: 2.45%

Belangrijke informatie over korting bij To-be-dressed.nl

De vermelde korting bij To-be-dressed.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van To-be-dressed.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij To-be-dressed.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij To-be-dressed.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij To-be-dressed.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.