Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tonerencartridge.nl

1.75% korting bij Tonerencartridge.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tonerencartridge.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

TonerenCartridge.nl levert cartridges en toners voor vrijwel alle printers. Daarnaast heeft het een breed aanbod aan kantoorartikelen, presentatie artikelen en facilitaire artikelen. TonerenCartridge.nl gelooft in een uitstekende klantenservice en de allerlaagste prijzen. Met verstand van zaken verkoopt TonerenCartridge.nl zowel de originele als het eigen huismerk inkt en toner cartridges. Originele en compatible cartridges hebben zij voor bekende printermerken zoals Canon, HP, Brother, Lexmark, Samsung, Epson en nog veel meer. Met meer dan 25000 artikelen biedt TonerenCartridge.nl de online plek voor particulieren en bedrijven. Zij leveren in de gehele Benelux en bezorgen vaak al de volgende werkdag. TonerenCartridge.nl levert namelijk de volgende werkdag indien er voor 16:30 is besteld. Hoewel TonerenCartridge.nl nog maar sinds 2013 bestaat, groeit het bedrijf in een razend tempo en hebben ze al een hoge klantwaardering weten te behalen op TrustPilot. TonerenCartridge.nl biedt een gebruiksvriendelijke webshop waarbij bezoekers zeer gemakkelijk hun cartridges of overige kantoorartikelen kunnen vinden. Kenmerkend aan de webshop is onder meer hun karakteristieke Cartridge Selector.


Specificatie korting bij Tonerencartridge.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Tonerencartridge.nl

De vermelde korting bij Tonerencartridge.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tonerencartridge.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tonerencartridge.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tonerencartridge.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tonerencartridge.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.