Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tonershop.be

2.5% korting bij Tonershop.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tonershop.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tonershop.be is 10 jaar actief in België en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges. Tonershop.be verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain.

Tonershop.be streeft naar een 100% tevredenheid en kwaliteit. K


Belangrijke informatie over korting bij Tonershop.be

De vermelde korting bij Tonershop.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tonershop.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tonershop.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tonershop.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tonershop.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.