Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tonerwinkel.nl

5% korting bij Tonerwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tonerwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

TonerWinkel.nl levert zowel originele als mede compatible toners en cartridges tegen zeer scherpe prijzen.

Ook levert TonerWinkel.nl overige kantoorartikelen en ergonomische producten.

Tevens is TonerWinkel.nl de online shop voor Pelikan Hardcopy Nederland het grootste A-merk van Europa op gebied van compatible printersupplies.


Specificatie korting bij Tonerwinkel.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Tonerwinkel.nl

De vermelde korting bij Tonerwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tonerwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tonerwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tonerwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tonerwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.