Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Topbloemen.nl

€1.00 korting bij Topbloemen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Topbloemen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Topbloemen.nl: Topkwaliteit bloemen online.

U bestelt hier niet alleen bloemen maar ook wijn, Champagne, knuffels en (helium) ballonnen. Kortom: voor een felicitatie, een verrassing of een hart onder de riem bent u bij Topbloemen.nl op het juiste adres. Voor 12 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd! Topbloemen.nl is lid van Thuiswinkel Waarborg.

Voor zakelijke afnemers biedt Topbloemen een scala aan voordelen. Kijk op de website voor de mogelijkheden.


Specificatie korting bij Topbloemen.nl


Algemeen: €1.00

Belangrijke informatie over korting bij Topbloemen.nl

De vermelde korting bij Topbloemen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Topbloemen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Topbloemen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Topbloemen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Topbloemen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.