Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Topdoek.nl

3.5% korting bij Topdoek.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Topdoek.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Topdoek.nl levert de beste kwaliteit foto op canvas, tegen de allerlaagste prijzen in Europa. Topdoek.nl is de goedkoopste! Binnen vijf werkdagen nadat de klant bestelt en betaalt wordt het doek opgestuurd. Ook grotere maten zijn mogelijk. Topdoek.nl biedt ook een laagste prijsgarantie voor watervaste foto's op canvasdoek, is een doek ergens anders goedkoper te vinden dan zal Topdoek.nl nog eens 10% korting geven op de laagste prijs.


Specificatie korting bij Topdoek.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Topdoek.nl

De vermelde korting bij Topdoek.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Topdoek.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Topdoek.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Topdoek.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Topdoek.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.