Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trampoline-winkel.nl

4% korting bij Trampoline-winkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trampoline-winkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het zonnetje schijnt weer in Nederland, het moment om een grote trampoline te kopen.

De trampoline-winkel.nl verkoopt verschillende maten trampolines en veel extra accessoires zoals hoezen, ladders, verankeringsets en veiligheidsnetten. De trampolines zijn van uitstekende kwaliteit met gegalvaniseerde frames en veren. Daarnaast heeft de trampoline winkel ook een groot assortiment ander buitenspeelgoed, zoals speelhuisjes, glijbanen en zwembaden.


Specificatie korting bij Trampoline-winkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Trampoline-winkel.nl

De vermelde korting bij Trampoline-winkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trampoline-winkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trampoline-winkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trampoline-winkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trampoline-winkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.