Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trendmax.nl

4% korting bij Trendmax.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trendmax.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het online warenhuis voor jong en oud.

Het online waren huis Trendmax.nl staat vol met producten voor jong en oud. Er is voor iedereen wel iets te vinden, wij verkopen o.a. kleding, parfum, speeelgoed, pluche, feestartikelen, versierartikelen, gadgets, kado's, sportartikelen, erotiek, oranje artikelen, medische tests, drogisterij artikelen, ondergoed & lingerie, cartoon artikelen en tassen.

Om het aantal orders verder te laten groeien, blijven wij onze website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Trendmax.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Trendmax.nl

De vermelde korting bij Trendmax.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trendmax.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trendmax.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trendmax.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trendmax.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.