Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trendoz

4% korting bij Trendoz

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trendoz en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Trendoz.com is een online lifestyle warenhuis met o.a. heren-, dames, en kinderkleding, lingerie, pluche knuffeldieren, decoratie artikelen, erotische artikelen en dvd's, drogisterij artikelen, tassen en spelletjes.

Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Trendoz


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Trendoz

De vermelde korting bij Trendoz is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trendoz gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trendoz. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trendoz. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trendoz in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.