Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trendyjuweeltjes.be

2.8% korting bij Trendyjuweeltjes.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trendyjuweeltjes.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Trendy Juweeltjes is de online shop voor fantasiejuwelen en handtassen. Onze zilveren sieraden leveren we steeds met garantiecertificaat. Wekelijks is er een "promo van de week". Het promo artikel is gedurende 7 dagen aan een extra korting te koop. Voor handtassen, armbanden, ringen, halskettingen en oorbellen moet je bij TrendyJuweeltjes.be zijn. De verzending is altijd gratis.


Belangrijke informatie over korting bij Trendyjuweeltjes.be

De vermelde korting bij Trendyjuweeltjes.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trendyjuweeltjes.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trendyjuweeltjes.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trendyjuweeltjes.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trendyjuweeltjes.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.