Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trouwartikelen.nl

2.5% korting bij Trouwartikelen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trouwartikelen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Trouwartikelen.nl is een online aanbieder van artikelen voor de mooiste dag van uw leven. Begonnen met 1 soort product en nu met een breed en uniek assortiment, is Trouwartikelen.nl inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest bekende trouwartikelen webshop. Dit met name door de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit, service, en een succesvolle website met unieke en persoonlijke producten.


Specificatie korting bij Trouwartikelen.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Trouwartikelen.nl

De vermelde korting bij Trouwartikelen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trouwartikelen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trouwartikelen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trouwartikelen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trouwartikelen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.