Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Trouwen-feestartikelen.nl

7% korting bij Trouwen-feestartikelen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Trouwen-feestartikelen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op Trouwen-feestartikelen.nl kunnen uw bezoekers terecht voor allerlei feestartikelen specifiek gericht op bruiloften. Zo kunnen uw bezoekers voor de laagste prijs speciaal servies, ballonnen, autoversieringen en nog veel meer aanschaffen bij Trouwen-feestartikelen.nl, want zij hebben laagste prijsgarantie!

Bovendien worden bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen ervan geleverd. Bestellen is niet alleen snel, maar ook veilig doordat zij lid zijn van het Thuiswinkel Waarborg. Is een product niet naar wens? Dan hoeven uw bezoekers niet ongerust te zijn, Trouwen-feestartikelen.nl heeft namelijk een niet goed is geld terug beleid.


Specificatie korting bij Trouwen-feestartikelen.nl


Algemeen: 7%

Belangrijke informatie over korting bij Trouwen-feestartikelen.nl

De vermelde korting bij Trouwen-feestartikelen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Trouwen-feestartikelen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Trouwen-feestartikelen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Trouwen-feestartikelen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Trouwen-feestartikelen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.