Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tsjechoreizen.be

€10.00 korting bij Tsjechoreizen.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tsjechoreizen.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Tsjecho Reizen heeft een ruim aanbod van hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden en op of aan de piste. Uiteraard biedt Tsjecho Reizen eveneens aantrekkelijke zomerbestemmingen. Het Praag aanbod bestaat uit eigen auto, vlieg of trein arrangementen.

Ook voor de sportieve en ondernemende vakantieganger zijn er tal van mogelijkheden. Zo is er een ruim aanbod van actieve dagprogramma's, actieve vakanties, golfvakanties, excursies en een groot aanbod van samengestelde rondreizen.

De gebruiksvriendelijke website biedt de bezoeker een duidelijk overzicht en een zeer eenvoudig zoek- en boeksysteem waar het beschikbare aanbod geraadpleegd en geboekt kan worden.


Belangrijke informatie over korting bij Tsjechoreizen.be

De vermelde korting bij Tsjechoreizen.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tsjechoreizen.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tsjechoreizen.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tsjechoreizen.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tsjechoreizen.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.