Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

TuinPosterOpMaat.nl

3.5% korting bij TuinPosterOpMaat.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij TuinPosterOpMaat.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij TuinposterOpMaat.nl kan men met een eigen foto terecht voor een mooie tuinposter op elk denkbaar formaat. Maar natuurlijk kan men ook kiezen uit een van de vele foto's in de galerij, om daar een mooie tuinposter van te laten maken. In de shop zijn tuinposters (ook wel tuindoek genoemd) te bestellen, maar er is ook keuze uit verschillende soorten ophangsystemen. Zo is de tuinposter te bestellen met of zonder ringen, met alleen en lat boven en onder, op een houten frame of in een aluminium frame. Met een tuinposter is de schutting, hokje of muur in een handomdraai om te toveren in een fleurig geheel, die elk jaargetijde straalt en bloeit!


Specificatie korting bij TuinPosterOpMaat.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij TuinPosterOpMaat.nl

De vermelde korting bij TuinPosterOpMaat.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van TuinPosterOpMaat.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij TuinPosterOpMaat.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij TuinPosterOpMaat.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij TuinPosterOpMaat.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.