Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuinadvies.be

1% korting bij Tuinadvies.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuinadvies.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tuinadvies.be bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Door het ruime aanbod van originele en unieke producten vinden vele mensen hun gading in deze gebruiksvriendelijke webshop. Tuinadvies.be biedt producten aan voor de ervaren tuinier en de beginnende groene vingers, voor zij die houden van bloemschikken en decoratie en voor iedereen die houdt van dieren en van genieten in de tuin.

De producten die men besteld op Tuinadvies.be worden snel en uit eigen voorraad thuis geleverd. Kortom een prachtig assortiment waarin ieder zijn smaak zal terug vinden.

Productgroepen
- Serres-tuinhuizen-trampolines: Kas/Tuinhuis, Serres/kassen, Trampolines
- Geschenkartikelen: Cadeaubonnen
- Tuinbenodigdheden & materialen: Bestrijdingsmiddelen, Bloembollen, Bloembollen voorjaarsbloeiers, Nestkasten, Honden en katten, In en om het huis, Koopjeshoek, Meetapparatuur, Meststoffen, Planten opkweken, Serrebenodigdheden, Tuindecoratie, Tuingereedschappen, Tuinmaterialen, Vijver, Voeren en drinken, Vogelhuisjes, Vorstbescherming
- Topproducten: Zaden
- Superkoopjes: Een aantal geselecteerde actieproducten


Belangrijke informatie over korting bij Tuinadvies.be

De vermelde korting bij Tuinadvies.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuinadvies.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuinadvies.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuinadvies.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuinadvies.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.