Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuincentrumkoeman.nl

3.5% korting bij Tuincentrumkoeman.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuincentrumkoeman.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

TuincentrumKoeman.nl is een initiatief van Koeman Flowerbulbs. Dit bedrijf verkoopt reeds enkele jaren bloembollen en tuinzaden middels diverse webshops. Vanuit klanten is de expliciete vraag gekomen naar uitbreiding van het assortiment met tuingereedschap, plantgoed en diervoeders. Deze nieuwe website bevat daarmee alles wat de moderne tuinliefhebber van een tuincentrum mag verwachten.

Tuincentrumkoeman.nl biedt topkwaliteit tegen groothandelsprijzen. Tevens hoeven klanten geen verzendkosten te betalen.


Specificatie korting bij Tuincentrumkoeman.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Tuincentrumkoeman.nl

De vermelde korting bij Tuincentrumkoeman.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuincentrumkoeman.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuincentrumkoeman.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuincentrumkoeman.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuincentrumkoeman.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.


Acties & kortingscodes voor extra korting bij Tuincentrumkoeman.nl

  • Kortingsactie 10% korting op alles!


    10% korting op het gehele assortiment!

    Aanvullende voorwaarden


    10% korting op het gehele assortiment!
    Deze actie is geldig t/m 31-12-2022