Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuindoek.nl

5% korting bij Tuindoek.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuindoek.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tuinliefhebbers die zijn uitgekeken op het uitzicht op de blinde muur van een schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in de tuin willen plaatsen, loont het de moeite om te gaan kijken op Tuindoek.nl.

In een handomdraai tovert de klant een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Provence op de saaie stenen muur. Heeft de klant liever een landschap uit de Toscane of een foto van zijn favoriete huisdier? Het kan allemaal met een poster voor de tuin van Tuindoek.nl.

Op Tuindoek.nl kan er een keuze gemaakt worden uit duizenden beschikbare foto's, maar de klant kan zelfs zijn eigen beelden aanleveren. Met Tuindoek.nl brengt de klant eenvoudig zijn eigen kunst en zijn kenmerkende eigen sfeer in de tuin.

Tuinposters zijn kleurvaste en weersbestendige fotodoeken. Mocht er toch onverhoopt vuil op de tuinposter komen dan kan dit met een natte spons eenvoudig worden gereinigd. De tuinposter is beschikbaar in alle denkbare maten, zelfs op de “cm” nauwkeurig. Tuindoek.nl levert bijna elk formaat van poster op schilderijformaat tot een panoramadoek.


Specificatie korting bij Tuindoek.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Tuindoek.nl

De vermelde korting bij Tuindoek.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuindoek.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuindoek.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuindoek.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuindoek.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.