Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuingoedkoop.nl

3.5% korting bij Tuingoedkoop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuingoedkoop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

TuinGoedkoop.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland. Met een enorm assortiment aan barbecues, tuinverlichting, tuingereedschap, maaiers, tuinbesproeiing en meer.

Voor de consument heeft TuinGoedkoop.nl mooie kortingen en gratis accessoires. Zo werkt TuinGoedkoop.nl op het gebied van tuinverlichting bijvoorbeeld met staffelkortingen. Koopt de consument één of twee buitenlampen dan betaalt men de volle prijs, bestellen zij drie lampen dan krijgen zij bijvoorbeeld 10% korting en koopt de consument 5 lampen dan krijgen zij zelfs 20% korting.

Tevens biedt TuinGoedkoop.nl bij de barbecues gratis accessoires, een picknickset, houtskool of andere leuke cadeaus.

Er zijn géén verzendkosten verbonden aan de bestellingen en haalt de consument de bestelling af in Heerhugowaard, dan krijgen zij bovenop de kortingen en cadeaus ook nog eens een afhaalkorting.


Specificatie korting bij Tuingoedkoop.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Tuingoedkoop.nl

De vermelde korting bij Tuingoedkoop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuingoedkoop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuingoedkoop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuingoedkoop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuingoedkoop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.