Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuinkussenwinkel.nl

4.25% korting bij Tuinkussenwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuinkussenwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op de webshop Tuinkussenwinkel.nl vind je de grootste online collectie tuinkussens van Nederland. Er worden alleen kussens aangeboden van de bekende merken Summerset, Cinderella en Madison. Het assortiment bestaat uit kussens voor alle soorten tuinmeubels, van ligbedden en tuinbanken tot loungesets en standenstoelen. De verschillende soorten kussens zijn verkrijgbaar in allerlei dessins, kleuren en maten. Bij bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Producten die op voorraad zijn en op werkdagen voor 17:30 zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.


Specificatie korting bij Tuinkussenwinkel.nl


Algemeen: 4.25%

Belangrijke informatie over korting bij Tuinkussenwinkel.nl

De vermelde korting bij Tuinkussenwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuinkussenwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuinkussenwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuinkussenwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuinkussenwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.