Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuinposter.nl

5% korting bij Tuinposter.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuinposter.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Consumenten die zijn uitgekeken op het uitzicht op de blinde muur van een schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in de tuin willen plaatsen, loont het de moeite om te gaan kijken op Tuindoek.nl. Consumenten die Op zoek naar een sieraad voor de tuin nemen een kijkje op Tuindoek.nl.

In een handomdraai tovert de klant een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Provence op de saaie stenen muur waar de klant altijd al iets mee had willen doen of heeft de klant liever een landschap uit de Toscane of een foto van zijn favoriete huisdier? Het kan allemaal. De klant bepaalt de sfeer in de tuin met een sieraad voor de tuin van Tuindoek.nl.

Op Tuindoek.nl kan de consumen een keuze maken uit duizenden foto's. Consumenten kunnen zelfs eigen beelden aanleveren. Met een tuinposter brengt de klant zijn eigen kunst met zijn kenmerkende eigen sfeer in de tuin.

Tuinposters zijn kleurvaste, weersbestendige fotodoeken.Mocht er toch onverhoopt vuil op de tuinposter komen dan kan het met een natte spons eenvoudig worden verwijderd. De tuinposters zijn beschikbaar in alle denkbare maten, zelfs op de “cm” nauwkeurig. Als de klant de voorkeur geeft aan een poster op schilderijformaat of liever een enorm panoramadoek in de tuin plaatst. Tuindoek.nl levert bijna elk formaat.


De tuinposters in verschillende mogelijkheiden bestellen:

1 Alleen weersbestendig tuindoek: De consument kan met het tuindoek zelf een ophangsysteem bedenken.

2 Met ringen: De consument kan met behulp van Tistrips of spanelastieken de tuinposter aan de muur bevestigen.

3 Met Tule: De consument kan doormiddel van een lus in het tuindoek zelf met bijv. een lat of ronde stok de tuinposter bevestigen aan de muur.

4 Verchroomd ophangsysteemL Dit systeem met zijn fraaie verchroomde knoppen is een sieraad voor de tuin, Als de consument is uitgekeken op een afbeelding dan kan met dit systeem een tuinposter naar verloop van tijd vervangen worden door een andere foto.

5 Aluminium Frame , Dit tuindoek wordt gespannen met elastieken tussen een aluminum frame erg mooi bijv. voor een moderne tuin. de consument kan ook met dit systeem de tuinposter verwisselen.

6 Op Frame gespannen, Dit doek wordt gespannen op een uniek en onzichtbaar tuinhouten frame. Alleen het doek is zichtbaar. De dikte van het frame geeft aan het doek een speciaal extra diepte effect. Het frame is gemaakt van 4 cm dik tuinhout dat absoluut niet krom trekt. De stevigheid van het frame is tevens een garantie dat de tuinposter bij nare weersomstandigheden geen gevaar loopt.


Specificatie korting bij Tuinposter.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Tuinposter.nl

De vermelde korting bij Tuinposter.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuinposter.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuinposter.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuinposter.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuinposter.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.