Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tuinstoelenshop.nl

5% korting bij Tuinstoelenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tuinstoelenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op de webshop Tuinstoelenshop.nl zijn allerlei soorten tuinstoelen online verkrijgbaar. Het complete assortiment, van onder andere de merken Harbo, Scabo en D'acore, bestaat uit stoelen in verschillende kleuren en formaten en gemaakt van onder andere hout, aluminium en vlechtwerk. Het grootste deel van de collectie is uit voorraad leverbaar, waardoor bestellingen snel kunnen worden thuisbezorgd.


Specificatie korting bij Tuinstoelenshop.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Tuinstoelenshop.nl

De vermelde korting bij Tuinstoelenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tuinstoelenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tuinstoelenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tuinstoelenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tuinstoelenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.