Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Uwcitytrip.be

€10.00 korting bij Uwcitytrip.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Uwcitytrip.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Uwcitytrip.be: uw citytrip op maat!

Eindelijk vrijheid bij de keuze van uw ideale citytrip. De Belgische citytripper bevrijdt zich uit de ketenen van de reisorganisaties. Hij kan nu namelijk bij één reiswebsite in alle vrijheid in 5 stappen zijn lievelingstrip samenstellen. Vlucht en hotel, alles in één bedrag bij UwCitytrip.be. En goedkoper dan de concurrenten, omdat hotels en vliegtuigmaatschappijen hun stoelen en kamers bij UwCitytrip.be dumpen voor distributie via het internet. In vaktermen heet dit: dynamic packaging.

De traditionele citytrip is een vast pakket met een beperkte keuze. Bij UwCitytrip.be stelt de klant zelf eenvoudig in minder dan 5 minuten zijn stedentrip op maat vast. Alles direct boeken en geen opties. UwCitytrip.be put uit de laagste tarieven en uit miljoenen vluchten en meer dan 95.000 hotels, afrekenen kan middels Maestro, Visa, Mastercard en American Express en de klant kan meerdere kamers gelijktijdig boeken.

Voor UwCitytrip.be zijn de hotels en luchtvaartmaatschappijen bereid goedkopere tarieven af te spreken omdat de losse prijzen niet zichtbaar zijn. En die totaaltarieven zijn tot 25% lager dat de optelsom van beide losse elementen. De Star Alliantie (Lufthansa, SAS, Austrian Airlines, United Airlines, Continental Airlines, Brussels Airlines) en Skyteam (KLM, Air France en Delta Air Airlines) hebben hun goedkopere tarieven al ter beschikking gesteld, hierdoor kan UwCitytrip.be ook een laagste prijsgarantie afgeven.

Naast de prijsstelling en enorme aanbod om zelf een citytrip samen te stellen kan de klant haar keuze ook laten bepalen door de klantbeoordelingen van Zoover die zij aan hun hotels hebben toegevoegd. Uit verschillende artikelen is gebleken dat deze klanten reviews een sterk conversie verhogende invloed hebben.

De consument kan bij UwCitytrip.be niet alleen iedere denkbare combinatie maken, de nieuwe en lagere tarieven van dit dynamic packaging-concept, zijn ook nog eens onverslaanbaar.


Belangrijke informatie over korting bij Uwcitytrip.be

De vermelde korting bij Uwcitytrip.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Uwcitytrip.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Uwcitytrip.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Uwcitytrip.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Uwcitytrip.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.