Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Uwhotels.be

2.5% korting bij Uwhotels.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Uwhotels.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

UwHotels.be is onderdeel van de Your Citytrip Group. UwHotels.be biedt wereldwijd meer dan 70.000 accommodaties, variërend van kleine familiebedrijven tot grote, internationale ketens. UwHotels.be geeft een laagste prijsgarantie voor alle hotels. Door haar grote gebundelde inkoop kan UwHotels.be de laagste prijzen en kortingen tot wel 50% op standaard hoteltarieven bieden.

De klant kan zijn gewenste hotel gemakkelijk selecteren met gebruik van Google Maps. Klant selecteert via de grafische kaart van de stad het hotel dat hem aanstaat in de wijk van zijn keuze. Natuurlijk kan de klant ook direct op district of regio selecteren. Hij kan bovendien filteren op prijs, sterwaardering of hotelnaam. De klant bepaalt alles zelf.
En, Uw Hotels.be werkt niet met opties. Tevens heeft UwHotels.be zoover klantbeoordelingen aan de hotels toegevoegd, hierdoor kunnen consumenten op basis van de ervaringen van hun voorgangers hun keuze nog meer naar eigen wens bepalen. De vergoedingen die u kunt verdienen kunnen oplopen tot € 20 per boeking!

UwHotels.be is een conversie vriendelijke site en biedt:

- Zeer lage prijzen met laagste prijsgarantie
- Klant kan hotel selecteren via google maps op locatie, district, prijs, ster etc
- Hotels zijn real time te boeken, geen opties
- Wereldwijd meer dan 70.000 accommodaties
- Zoover klantbeoordelingen
- Maestro, Visa, Mastercard en American Express


Belangrijke informatie over korting bij Uwhotels.be

De vermelde korting bij Uwhotels.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Uwhotels.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Uwhotels.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Uwhotels.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Uwhotels.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.