Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vacanceselect.be

€12.50 korting bij Vacanceselect.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vacanceselect.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vacanceselect is een reisorganisatie uit Alkmaar, Nederland, die autovakanties naar twaalf Europese bestemmingen, rechtstreeks aan de consument verkoopt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitersland, Slovenië en de Benelux. Vacanceselect is een zelfstandig bedrijf.

De accommodaties die ze verhuren variëren van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad. In het aanbod vindt u uitsluitend kwaliteitsaccommodaties; campings, vakantieparken, huizen en villa’s. Daarnaast hebben ze twee eigen kampeerformules: Selectcamp en Camp2Relax. Meer informatie daarover vindt u op de website.


Specificatie korting bij Vacanceselect.be


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij Vacanceselect.be

De vermelde korting bij Vacanceselect.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vacanceselect.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vacanceselect.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vacanceselect.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vacanceselect.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.