Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

VakantieVeluwe.com

€12.50 korting bij VakantieVeluwe.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij VakantieVeluwe.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vakantieveluwe.com heeft de grootste keuze aan grote en kleine vakantiehuizen op de Veluwe en de Achterhoek in Gelderland.
Van vakantieparken tot aan grote groepsaccommodaties. Mede door de snelwerkende en gebruiksvriendelijke webwinkel kan iedere klant eenvoudig alle vakantiehuizen bekijken en online boeken.

Vakantie Veluwe Vakantiehuizen heeft vakantiehuizen over de Veluwe verspreid, maar ook worden er vakantiehuisjes, appartementen en Groepsaccommodaties in overige regio‘s verhuurt. Vakantie Veluwe Vakantiehuizen heeft veel keus. Van een goedkope bungalow in een vakantiepark op de Veluwe of een luxe villa in Gelderland. Alle vakantiehuizen zijn door Vakantie Veluwe Vakantiehuizen geïnspecteerd zodat de klant weet waar hij aan toe is en kan vertrouwen op een kwaliteit die past bij de prijs van de gekozen accommodatie.


Specificatie korting bij VakantieVeluwe.com


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij VakantieVeluwe.com

De vermelde korting bij VakantieVeluwe.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van VakantieVeluwe.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij VakantieVeluwe.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij VakantieVeluwe.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij VakantieVeluwe.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.