Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vakantiestunt.nl

1% korting bij Vakantiestunt.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vakantiestunt.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

VakantieStunt.nl is een reisbureauketen met 5 vestigingen verspreid over geheel Nederland. Als vakantiespecialist staan zij 24 uur per dag, 7 dagen per week tot de beschikking. VakantieStunt.nl heeft een zeer breed scala aan vliegreizen naar zonbestemmingen binnen en buiten Europa, zeer scherp geprijsde lastminutes en zorgvuldig geselecteerde rondreizen.

Met een groot aantal touroperators heeft VakantieStunt.nl uitstekende afspraken gemaakt waardoor zij in staat zijn om altijd de laagste tarieven aan te bieden voor vakantiereizen die ook geselecteerd worden op kwaliteit. Verder is er altijd een grote beschikbaarheid en een 100% actueel aanbod van vakantiereizen op de website. Hiernaast onderscheidt VakantieStunt.nl zich met een extra stuk service en dienstverlening wat zeker bij vakantiereizen altijd erg belangrijk is en klanten staan dan ook centraal in onze bedrijfsfilosofie.


Specificatie korting bij Vakantiestunt.nl


Algemeen: 1%

Belangrijke informatie over korting bij Vakantiestunt.nl

De vermelde korting bij Vakantiestunt.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vakantiestunt.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vakantiestunt.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vakantiestunt.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vakantiestunt.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.