Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vcadirect.nl

7% korting bij Vcadirect.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vcadirect.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn.

VCAdirect.nl onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.

VCAdirect.nl heeft verschillende VCA cursussen in verschillende talen beschikbaar. VCAdirect is de enige VCA aanbieder die betaalmethoden als iDeal en PayPal mogelijk maakt. Reeds duizenden klanten kozen VCAdirect om hun VCA certificaat te halen, waaronder zeer grote gerenommeerde organisaties.


Specificatie korting bij Vcadirect.nl


Algemeen: 7%

Belangrijke informatie over korting bij Vcadirect.nl

De vermelde korting bij Vcadirect.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vcadirect.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vcadirect.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vcadirect.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vcadirect.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.