Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Verlichtebloempotten.nl

5% korting bij Verlichtebloempotten.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Verlichtebloempotten.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dé Specialist in verlichte en onverlichte potten! Potten voor binnen en buiten, bestand tegen UV-licht en watervast, met LED of spaarlamp, van klein tot een enorme 2 meter! Ze kunnen gevonden worden op VerlichteBloemPotten.nl.

Naast potten hebben zij tevens een ruim assortiment verlichte Tuinobjecten zoals kubussen om op te zitten of als bijzettafel, olielampen en windlichten van de Deense Designmerken MENU en HERSTAL en exclusieve LED lampjes voor op de gezellige tuintafels.

VerlichteBloemPotten.nl is onderdeel van Gadgets & Trends met een groot aantal webwinkels met de meest originele en exclusieve producten (van designproducten tot Gaming, Gadgets en Trends). Gadgets & Trends staat open voor alle opmerkingen en suggesties! Het team van Gadgets & Trends staat u graag te woord via het ticketsysteem.


Specificatie korting bij Verlichtebloempotten.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Verlichtebloempotten.nl

De vermelde korting bij Verlichtebloempotten.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Verlichtebloempotten.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Verlichtebloempotten.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Verlichtebloempotten.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Verlichtebloempotten.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.