Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Verlichtingspecialist.nl

4.38% korting bij Verlichtingspecialist.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Verlichtingspecialist.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Verlichtingspecialist.nl is een van de grootste webwinkels op verlichtingsgebied. Verlichtingspecialist.nl biedt moderne en klassieke verlichtingsarmaturen aan voor het lage, midden en hoge segment. Met een aanbod van circa 3000 artikelen is er voor ieder wat wils!

Verlichtingspecialist.nl heeft concurrerende prijzen met veel kortingen! De belangrijkste merken worden door hen aangeboden. O.a. Massive, Philips, Steinhauer en Eglo.

De site is overzichtelijk en biedt bijpassende producten bij alle items, zodat een overzichtelijk geheel wordt gecreëerd. Er is veel aandacht geschonken aan de vormgeving en presentatie. Vele zoekmogelijkheden zorgen ervoor dat de bezoeker makkelijk op de site kan navigeren!

Sinds 3 jaar is de webwinkel actief en succesvol. Sinds enkele maanden heeft Verlichtingspecialist.nl ook het keurmerk Q-Shops.


Specificatie korting bij Verlichtingspecialist.nl


Algemeen: 4.38%

Belangrijke informatie over korting bij Verlichtingspecialist.nl

De vermelde korting bij Verlichtingspecialist.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Verlichtingspecialist.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Verlichtingspecialist.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Verlichtingspecialist.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Verlichtingspecialist.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.