Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Verlichtmeubilair.nl

3% korting bij Verlichtmeubilair.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Verlichtmeubilair.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Verlicht Meubilair biedt een helder concept en zeer aansprekende producten waarbij funcionaliteit, verlichting en design gecombineerd worden.

Particulieren en bedrijven zoeken in toenemende mate originele producten waarmee eenvoudig sfeer gecreëerd kan worden en die net even wat anders zijn. Verlichte meubels lenen zich hier uitstekend voor.

Alle producten van Verlicht Meubilair zijn van bekende Europese designmerken, waardoor de kwaliteit en originaliteit gegarandeerd zijn. Aangezien Verlicht Meubilair direct bij de fabrikanten inkoopt, biedt zij scherpe prijzen en een uitstekende service. Daarbij dragen de fraaie foto´s van de diverse merken nadrukkelijk bij aan een ´wannahave´ impuls.


Specificatie korting bij Verlichtmeubilair.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Verlichtmeubilair.nl

De vermelde korting bij Verlichtmeubilair.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Verlichtmeubilair.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Verlichtmeubilair.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Verlichtmeubilair.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Verlichtmeubilair.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.