Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Verstuureenbloemetje.nl

2.5% korting bij Verstuureenbloemetje.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Verstuureenbloemetje.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Verstuureenbloemetje.nl is een online bloemenwebshop waar iemand eenvoudig bloemen, boeketten, bloemstukken, rozen, planten en grafstukken kan bestellen. Verstuureenbloemetje.nl is onderdeel van een bloemengroothandel waardoor verse bloemen gegarandeerd kunnen worden. Verstuureenbloemetje.nl werkt met een volledig uniek ‘eigen’ assortiment en kan boeketten en bloemstukken maken naar wens van de klant.


Specificatie korting bij Verstuureenbloemetje.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Verstuureenbloemetje.nl

De vermelde korting bij Verstuureenbloemetje.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Verstuureenbloemetje.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Verstuureenbloemetje.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Verstuureenbloemetje.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Verstuureenbloemetje.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.