Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

VeryCherry.nl

2.5% korting bij VeryCherry.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij VeryCherry.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Very Cherry is een boutique met een heel groot aanbod vintage en retro stijl kleding. Met name heel veel jurkjes, rokken, tops, schoenen en accessoires.Op het gebied van retro en vintage stijl fashion is Very Cherry als sinds 2004 toonaangevend. De kleding van Very Cherry komt dan ook regelmatig in de modebladen voorbij en menig televisiester laat zich graag zien in Very Cherry outfits. Very Cherry startte in 2004 met een echte boutique en sinds 2005 is daar een web boutique bijgekomen. VeryCherry.nl is zeer gebruiksvriendelijk, heeft het Webshop Keurmerk en hanteert een zeer klantvriendelijke policy vwb betalen, verzenden en retourneren.


Specificatie korting bij VeryCherry.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij VeryCherry.nl

De vermelde korting bij VeryCherry.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van VeryCherry.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij VeryCherry.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij VeryCherry.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij VeryCherry.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.