Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Villaexpert.nl

1.75% korting bij Villaexpert.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Villaexpert.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Villa Expert heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië.

Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe.

Klanten van Villaexpert.nl krijgen na een vakantie via Villaexpert.nl het romantische beeld dat men vooraf heeft bij een vakantie in Italië. Ze hebben accommodaties midden in de Chianti Classico, beroemd om z’n wijnen. Maar ook de kunststeden Siena en Florence zijn in de directe nabijheid, evenals beroemde plaatsen als San Gimignano, Volterra, Pisa en Monteriggione.

Het aanbod breidt zich nog iedere week uit, waardoor ze steeds nieuwe klanten van dienst kunnen zijn.


Specificatie korting bij Villaexpert.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Villaexpert.nl

De vermelde korting bij Villaexpert.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Villaexpert.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Villaexpert.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Villaexpert.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Villaexpert.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.