Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vimacdirect.nl

1.75% korting bij Vimacdirect.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vimacdirect.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ViMAC direct – Just a bit more!

vimacdirect.nl is online winkel voor het kopen van Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.

Met dagelijks vele nieuwe populaire producten binnen een breed assortiment met directe levering uit voorraad is vimacdirect.nl interessant voor een heel groot publiek.

vimacdirect.nl is een site waar iedereen makkelijk het juiste product kan vinden. De prijzen en snelheid van leveren in combinatie met kwalitatief de meest hoogwaardige en betrouwbare producten werken klantbindend en maken het prettig om te kopen.

Met een duidelijke en eenvoudige bestelprocedure is er geen drempel voor bezoekers.

Het motto van vimacdirect.nl is: Uw tevredenheid is ons doel!


Specificatie korting bij Vimacdirect.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Vimacdirect.nl

De vermelde korting bij Vimacdirect.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vimacdirect.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vimacdirect.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vimacdirect.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vimacdirect.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.