Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vitaminedesk.eu

4.5% korting bij Vitaminedesk.eu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vitaminedesk.eu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vitaminedesk.eu is de prijsbrekende internationale vitamine-webshop in de gezondheidsmarkt en is een jong, dynamisch bedrijf welke door twee (orthomoleculairevoedings) deskundigen wordt geleid. Zij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties betreffende vitamines en mineralen en volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen in de internationale markt voor voedingssupplementen. Vitaminedesk.eu verkoopt uitsluitend hoogstaande en gerenommeerde merken voor een zeer scherpe verkoopprijs, zonder verdere verplichtingen of voorwaarden aan de consument door heel Europa. Vitaminedesk.eu maakt het mogelijk om voor alle consumenten in Europa de top- merken vitamines te kopen voor de scherpste prijs.

Voordelen Vitaminedesk.eu:

• Vitaminedesk.eu levert een uitgebreid assortiment vitamines en mineralen
• Vitamines en mineralen voor scherpe prijzen.
• Gebruiksvriendelijke website
• Producten uit voorraad leverbaar
• Verzendkosten binnen Nederland v.a. € 4,95


Specificatie korting bij Vitaminedesk.eu


Algemeen: 4.5%

Belangrijke informatie over korting bij Vitaminedesk.eu

De vermelde korting bij Vitaminedesk.eu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vitaminedesk.eu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vitaminedesk.eu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vitaminedesk.eu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vitaminedesk.eu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.