Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vivara.nl

3.5% korting bij Vivara.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vivara.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vivara.nl Natuurbeschermingsproducten is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van producten voor een diervriendelijke tuin. Denk hierbij onder andere aan vogelvoer, vogel(voeder)huisjes, producten voor zoogdieren, planten, bloembollen en producten voor insecten. Vivara.nl werkt nauw samen met natuurbeschermingsorganisaties zoals onder andere Vogelbescherming Nederland.

Vivara.nl is de grootste webwinkel in Nederland op dit vlak en verkoopt ongeveer 800 producten via haar webwinkel. Vivara.nl opereert in een niche markt die enorme groeicijfers vertoont. Vivara.nl kent een enorme groei qua internetverkopen en websitebezoekers. Tevens heeft Vivara.nl een vooraanstaande positie op het gebied van productontwikkeling binnen haar markt. De webshop kenmerkt zich door een ruim productaanbod en uitgebreide productinformatie.

Daarnaast is Vivara.nl lid van Thuiswinkel.org, waardoor Vivara.nl voldoet aan alle voorwaarden voor veilig Thuiswinkelen via www.vivara.nl. Graag nodigt Vivara.nl u uit om deel te nemen aan het Partnerprogramma. Wacht daarom niet langer en meld u aan als affiliate. Vivara.nl staat altijd open voor speciale verzoeken of wensen.


Specificatie korting bij Vivara.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Vivara.nl

De vermelde korting bij Vivara.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vivara.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vivara.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vivara.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vivara.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.