Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vliegwinkel.nl

€2.50 korting bij Vliegwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vliegwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op vliegwinkel.nl kan men per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Daarnaast heeft men de keuze uit meer dan 72.000 hotels in 100 landen en uit het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Bovendien kan de klant aanvullende diensten boeken, zoals luchthavenvervoer. Vliegwinkel.nl biedt klanten de mogelijkheid zelf reizen samen te stellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren en te betalen.

Bij Vliegwinkel.nl
• betaalt men nooit verborgen toeslagen;
• vindt men de laagste boekingskosten en toeslagen;
• is men het goedkoopste uit, zeker met de Laagste Prijs Garantie.

Laagste Prijs Garantie op vliegwinkel.nl:
Vliegwinkel.nl biedt klanten vaak zeer exclusieve, lage tarieven aan door de inkoop van grote hoeveelheden vliegtickets. De site vergelijkt voor klanten de tarieven van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en controleert direct of het laagste vliegtarief beschikbaar is. Daarom kunnen zij een laagste prijs garantie aanbieden op boekingen! Heeft men op Vliegwinkel.nl een boeking gemaakt en komt deze er dezelfde dag achter dat het ticket bij een andere online aanbieder toch goedkoper is? Dan betalen zij het prijsverschil graag aan de klant terug!


Specificatie korting bij Vliegwinkel.nl


Overig: €2.50
Tickets: €2.50

Belangrijke informatie over korting bij Vliegwinkel.nl

De vermelde korting bij Vliegwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vliegwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vliegwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vliegwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vliegwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.