Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Voetbalreizen.com

1.75% korting bij Voetbalreizen.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Voetbalreizen.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Voetbalreizen.com is sinds juli 2004 actief op het gebied van voetbalreizen. Voetbalreizen.com is gespecialiseerd in het aanbieden van compleet georganiseerde arrangementen naar de mooiste Europese competities. Zowel voor Spanje, Engeland, Italië, Schotland en Duitsland vindt u bij Voetbalreizen.com een compleet aanbod. Naast georganiseerde reizen biedt Voetbalreizen.com ook losse tickets aan naar de competities van Spanje, Duitsland en Italië.


Specificatie korting bij Voetbalreizen.com


Arrangementen: 1.75%
Tickets: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Voetbalreizen.com

De vermelde korting bij Voetbalreizen.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Voetbalreizen.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Voetbalreizen.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Voetbalreizen.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Voetbalreizen.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.