Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Voordeligwitgoed.nl

1.25% korting bij Voordeligwitgoed.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Voordeligwitgoed.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Voordeligwitgoed.nl biedt schillende soorten witgoed aan voor zeer voordelige prijzen! Het aanbod keukenapparatuur bestaat o.a. uit: afzuigkappen, koelkasten, magnetrons en vriezers. Bij Voordeligwitgoed.nl worden restpartijen tegen spotprijzen verkocht en kunnen op de website verschillende producten met elkaar worden vergeleken.

Voordeligwitgoed.nl heeft een eigen bezorgservice, scherpe prijzen en biedt een volledige garantie. Er zijn verschillende A-merken in de aanbieding zoals : Bosch, AEG, Zanussi, Baumatic en Siemens. Maar ook minder bekende merken kunt die hier zeker niet voor onder doen: Fagor, Smeg en Teka. Dus voor een groot aanbod wasmachines, wasdrogers, friteuses, stofzuigers en koffiezetapparaten gaan klanten naar Voordeligwitgoed.nl


Specificatie korting bij Voordeligwitgoed.nl


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Voordeligwitgoed.nl

De vermelde korting bij Voordeligwitgoed.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Voordeligwitgoed.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Voordeligwitgoed.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Voordeligwitgoed.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Voordeligwitgoed.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.