Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Vreemdekontinenten.be

€21.00 korting bij Vreemdekontinenten.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Vreemdekontinenten.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vreemde Kontinenten Exploratiereizen

Vreemde Kontinenten bestaat ondertussen meer dan 25 jaar en was in België een van de pioniers op het vlak van originele avontuurlijke reizen in kleine groepjes.
Daarnaast organiseert Vreemde Kontinenten ook individuele verre reizen en reizen op maat.

Het aanbod bestrijkt de hele wereld: van Azië tot Zuid – Amerika, van Patagonië tot Alaska.

Vreemde Kontinenten heeft zich de jongste jaren verder gespecialiseerd in reizen naar de woestijn en naar de Himalaya


Specificatie korting bij Vreemdekontinenten.be


Algemeen: €21.00

Belangrijke informatie over korting bij Vreemdekontinenten.be

De vermelde korting bij Vreemdekontinenten.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Vreemdekontinenten.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Vreemdekontinenten.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Vreemdekontinenten.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Vreemdekontinenten.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.